Posted on

Under den politiske nedlukning undrede det mig, at vi kunne opleve disse autoritære tiltag fra de daværende politikere, uden at Nürnberg konventionen trådte i kraft, via menneskerets domstolen i Haag.

Det fik mig til at begynde at undersøge alle disse konventioner, grundloven og andre tiltag vi har lært om i skolen, er der for at tilgodese den enkeltes menneskerettigheder.

Jo mere jeg undersøgte, jo mere desillusioneret blev jeg desværre. Der begyndte mere og mere at træde et tydeligt billede frem af at disse konventioner mere var for den elite, som havde udarbejdet dem. Et Værktøj de kunne bruge hvis de fik brug for det.

Men hvis nu man går ud fra at vi, folket har krav på de rettigheder, som disse love beskriver, så kan vi måske vende det til noget godt for dig og mig.

Efter 2. verdenskrig blev nogle af de læger som udførte medicinske eksperimenter på fanger, dømt for deres overgreb. Det skulle betyde at sådant ikke kunne ske igen. Det kan også have været Nürnberg konventionen der umuliggjorde at gøre covid vaccinen obligatorisk.

Som man kan se på filmen, så besøgte jeg for nyligt Nürnberg Memorial Trials Museet, for at prøve at forstå bedre hvad der skete dengang. Det blev mere og mere klart for mig da jeg gik rundt på museet, at det var et forsøg på at genoprette folkets tillid til regeringerne og det globale system.

Men ideen er jo god nok. Nürnberg konventionen skulle sikre os retten til at bestemme over vores egen krop. Vi skulle ikke kunne tvinges til medicinske forsøg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *